Nytårs menu Vi har i år klargjort en lækker menu til jeres fest, menuen kan hentes kl 16.00 og er næsten færdig. I skal blot selv lave nogen små ting.
Forret: Tunmousse cocktail, pyntet med chilli /hvidløgs marinerede hummerhaler. Kr. 78,-
Hovedret: Helstegt oksemørbrad, med rösti kartofler, broccolibuketter, stegt squash og tomat samt sc. Bearnaise og sc Bordelaise (rødvin) 200 gr. pr. cou. Kr. 188,- 300 gr. pr. cou. Kr. 228,-
Dessert: Sandved Hotels hjemmelavet islagkage med pynt Kr. 52,-
Til kaffen: Kransekagekonfekt kr. 25,-
Sidste bestillingsdag er fredag d. 26-12 kl 18... Og husk at menuen skal hentes senest kl. 16.00
Arbejdsseddel...
Forretten: Er klar til servering, husk at købe brød til..
Hovedretten: Stegen skal have 25 min ved 200 grader, herefter skal den hvile i 15 min før den skæres. Rösti kartofler varmes 15 min i ovn ved 200 grader. Broccoli koges ganske let i saltet vand. Squash og tomater varmes 15 min i ovn ved 200 grader. Begge saucer lunes forsigtigt på komfuret.
Desserten: Tages op af fryseren 10 min før servering. Der følger fløde med til piskning, samt frugter til pynt.
Velbekomme.
|