Historie Udskriv Email

 

Sandved Hotel blev bygget 1892 i forbindelse med at jernbanen kom til Sandved. Med jernbanen blomstrede byen hurtigt fra kun at ha været en 4-5 gårde til en pæn stor by. Forretningslivet i byen var livligt, og alt hvad man skulle bruges i det daglige fandtes her. Hotellet blev hurtigt et af midtpunkterne i byen, her mødtes man efter arbejde og man holdt sine fester her. Hotellet store sal blev brugt til gymnastik og bla. rejsebiograf. Det var under en sådan forestilling i 1957 at en brand brød ud, og det meste af 1 salen brændte væk. Filmen der blev vist netop denne aften var "Der brænder en ild" meget rammende... Hotellet 1. sal blev genopbygget med hjælp fra byen borgere, alt hvad der kunne genbruges blev det...

I 1975 lukkede jernbanen, og forretningslivet i den ellers livlige by, har ligesiden været kraftigt tilbage gående. Næsten alle butikker er siden blevet lukket, Sandved Hotel har dog holdt stand, og været drevet som traktørsted lige siden.

Vi overtog Hotellets Krostue i 1989, og i 1990 købte vi hele Hotellet, 2 år efter kunne vi fejre Sandved Hotels 100 års fødselsdag. Idag 20 år efter overtagelsen, er vi her stadig. Vi har fundet vores lille niche, der gør at vi også i disse økonomisk trange tider kan få det hele til at køre rundt. Vi lever ikke mere af krostue drift hvor den lokale indbygger kom ind for at spise eller få stillet tørsten, hotelværelses udlejningen findes heller ikke mere. Istedet har vi specialiseret os i det vi gør idag, nemli hyggelige små fester i vores dejlige festlokaler eller mad ud af huset. Vi er geografisk rigtigt godt placeret da vi i store træk ligger lige midt imellem 8 store byer med ikke mere end en 20 - 30 km. til disse..

Vi har efter næsten 30 år stadig lysten og drivet til at bestyrrer Sandved Hotel. Det er stadig de gamle dyder som god service og menuer lavet fra grunden af med friske råvarer der tæller. Menuen til deres fest kan derfor stadig bestilles på det gamle Hotel, og vi sætter en ære i at de kære kunde får en kulinarisk oplevelse heraf.

Med venlig hilsen
Nicho Liechti
Sandved Hotel

 

Hvem er online

Vi har 5 gæster online

Telefon tider

Mandag - Fredag 10:00 - 22:00
Lørdag 11:00 - 22:00
Søndag 12:00 - 22:00

Tlf. nr. 55 45 62 30