Sandved hotel Menu Forret
Forret Udskriv Email
3 Tarteletter med høns i østershatte creme..   

Tunmousse med kaviar, rejer, citron og salat..   

1 stk med røget laks med asparges og røræg..   

3 Tarteletter med hummerhaler og asparges.. 

Hummerhaler i chilisauce anrettet i cocktail 

Røget lakseroulade med kaviar..  

Varmt røget laks med kaviar, citron
og dilddressing..   

Chili / hvidløgsmarineret tigerrejer på spæd
salat med hummer dressing i cocktailglas.. 

Hummersalat i safransauce.. 



Min. 10 cou.

Der er altid hjemmebagt brød til forretter.
(Gælder ikke tarteletter)

48,00

48,00

53,00

53,00

53,00

61,00

61,00


62,00


62,00


 

 

hummer_i_asparges

hummersalat med safran










 

 

 

Hvem er online

Vi har 1 gæst online

Telefon tider

Mandag - Fredag 10:00 - 22:00
Lørdag 11:00 - 22:00
Søndag 12:00 - 22:00

Tlf. nr. 55 45 62 30